Villa des Roses

Bed & Breakfast

Bekijk meer Reserveer →

Logeren in een herenhuis met geschiedenis

Gelegen op wandelafstand van de Grote Markt van Hasselt, logeert u in een herenhuis met geschiedenis. Een ervaring die bijdraagt aan de belevenis van een bezoek aan de hoofdstad van de smaak.

Bed&Breakfast, chambre d’hôtes, Zimmer Frei of B&B: deze omschrijvingen zijn perfect van toepassing op de formule van kamer met ontbijt die Villa des Roses aanbiedt. Gastvrouw Katrien zet je graag op weg op de 4 ontdekkingsroutes van Trendy, Exclusief, Bohemien en Creatief Hasselt.

VIlla des Roses is de perfecte combinatie van de huiselijke gastvrijheid van weleer en hedendaags comfort.

Voel je thuis. Bezoek de kamers van Villa des Roses.

Zoals je van een boutique B&B mag verwachten, biedt Villa des Roses enkele extra’s om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Een gezellige badkamer om de dag goed te beginnen met zacht badlinnen en verzorgingsproducten van Rituals bijvoorbeeld.
Snelle wifi-verbinding, flat screen televisie, een selectie boeken en een waterkoker met koffie en thee staan standaard te uwer beschikking.
Omdat beide kamers in Villa des Roses elk een volledige verdieping van het huis beslaan, geniet je van de extra ruimte en privacy.
Afhankelijk van je keuze tussen Nougat Blanc of Café Noir, ontbijt je op je eigen terras in de ochtendzon, of drink je een glaasje bij zonsondergang.

Visit Hasselt

Voor zowel een citytrip als voor een sportief weekendje weg heeft de hoofdstad van de groene provincie Limburg heel wat te bieden.

Hasselt heeft in overvloed wat we in Vlaanderen beschouwen als “genieten”: lekker eten en drinken, wandelen of fietsen in een groene omgeving en nadien een terrasje doen.

En niet te vergeten… winkeltjes afstruinen op zoek naar leuke spulletjes en ondertussen de gezellige binnenstad verkennen.

Heerlijk!

Foto Kris Van de Sande

Waarom gasten kiezen voor Villa des Roses

KARAKTERVOL HERENHUIS

Je verblijft in het oorspronkelijke huis van begin vorige eeuw

PARKING

Je auto kan je gratis voor de deur parkeren

RUST

Je beschikt over een volledige verdieping

ONTBIJT

Het continentaal ontbijt met verse producten wordt geserveerd op de kamer in de vorm van een “British Tea Tray” of – indien gewenst – beneden in de salon.

TERRAS

ZAKELIJK OVERNACHTEN

Een meeting loopt uit…? Geen probleem om binnen te komen met uw persoonlijke toegangscode.

Bovendien leent de indeling van de Nougat Blanc verdieping er zich perfect toe om van de zitkamer een werkkamer te maken.